Aanbod

Laser graveren van uw hijsmaterialen

Al het hijsmateriaal dient gemarkeerd te zijn met een uniek identificatienummer en zijn maximumlast om controles ivm de keuring of het gebruik bij hijswerkzaamheden mogelijk te maken. Wij kunnen naar wens jullie hijsmateriaal voorzien firmanaam en eigen interne nummering.De elektrische takel

Elektrische takel duur? Elektrische takels hoeven echt niet peperduur te zijn. Als takelexpert vindt u bij ons ook een eersteklas elektrische kettingtakel die heel betaalbaar is. De elektrische takel maakt het leven van de vakspecialist een stuk eenvoudiger. Naast elektrische takels, hebben we natuurlijk ook goede handtakels. Welke takel kiest u uit ons online assortiment?

Naast takels, hebben we nog meer specialistisch gereedschap en handige hulpmiddelen. Eigenlijk hebben we alles wat u makkelijker laat hijsen, tillen of takelen. Van rondstrop tot hefmagneet en van loopkatten tot werkbakken: wij hebben het. Lang wachten op uw bestelling? Dat is nergens goed voor. U bestelt uw producten makkelijk en veilig online, wij zorgen voor een snelle aflevering. Heeft u nog vragen? Geen probleem. We horen graag wat we voor u kunnen betekenen! 

Radiobesturing

Het gebruik van radiobesturingen op hijstoestellen komt zowel de veiligheid, de efficiëntie en het rendement ten goede. We voorzien radiobesturingen op nieuwe rolbruggen, maar kunnen probleemloos uw bestaande hijstoestellen voorzien van een draadloze bediening.
Er is voor elke type kraan de juiste besturing; Voor monorail takels, kranen met 1 takel en kranen met meerdere takels. Kies voor kwaliteit, robuustheid en een goede na-service